Jak sprawdza sie rozbudowana platforma na telefonie?
Ostatnio korzystalem z serwisu, w ktorym poszczegolne sekcje dzialaly osobno. Na komputerze nie bylo to duzym problemem, ale na telefonie ciagle przelaczanie sie miedzy stronami okazalo sie niewygodne. Dlatego zastanawiam sie, czy lepiej sprawdzaja sie platformy, ktore lacza wszystkie funkcje w jednym miejscu. Czy wersja mobilna dziala wtedy plynnie i pozwala latwo przechodzic pomiedzy sekcjami? Chetnie poznam opinie osob, ktore korzystaly z podobnego rozwiazania.
10 Views

Ostatnio sprawdzałem, jak działa na telefonie. Zwróciłem uwagę przede wszystkim na to, że różne sekcje są dostępne w jednym miejscu, więc nie trzeba instalować kilku aplikacji ani ciągle przełączać się między oddzielnymi stronami. Wersja mobilna uruchamia się bezpośrednio w przeglądarce i podczas mojego krótkiego testu działała dość płynnie. Układ strony jest prosty, chociaż na początku trzeba poświęcić chwilę, żeby odnaleźć wszystkie dostępne opcje. Jestem ciekawy, jak serwis sprawdza się przy dłuższym korzystaniu i czy inni użytkownicy zauważyli jakieś problemy techniczne.