Czy szeroka oferta na platformie rozrywkowej zawsze jest zaletą?
Rynek platform z rozrywką cyfrową szybko się zmienia i co jakiś czas pojawiają się nowe miejsca, które próbują przyciągnąć użytkowników większą liczbą dostępnych opcji. Ostatnio sam zastanawiałem się nad zmianą miejsca, w którym spędzam czas przy prostych grach online, i przy okazji trafiłem na
Zauważyłem, że niektóre platformy mocno podkreślają szeroki wybór treści, co na pierwszy rzut oka wydaje się wygodne, bo łatwiej znaleźć coś pod swój nastrój. Z drugiej strony czasem zbyt duża liczba opcji może trochę utrudniać wybór. Jak wy na to patrzycie? Wolicie platformy z dużą biblioteką różnych propozycji, czy raczej miejsca z mniejszą, ale bardziej uporządkowaną i przejrzystą ofertą?
7 Views

Dla mnie osobiście duża oferta gier na platformie to plus, ale pod warunkiem, że łatwo jest znaleźć coś interesującego. Jeśli system wyszukiwania i filtrowania jest słaby, to nawet tysiące gier mogą być trudne do przeglądania. Cenię sobie możliwość odkrywania nowych tytułów bez konieczności przechodzenia na inne serwisy. Ważne też, żeby te gry były zróżnicowane gatunkowo, a nie tylko powtarzalne warianty tego samego.